tyčinky

TYČINKY S ČOKOLÁDOVÝMI PECIČKAMI

Poslední dobrou ulétávám na raw tyčinkách (tyčinky ze sušeného ovoce a ořechů). A jelikož jich spasu docela hodně, tak je výhodnější si jich pár připravit doma do zásoby. Tyto tyčinky se skvěle hodí na dopolední svačinu. Můžete je mlsat prakticky denně!

chocolatechips
Čokoládové pecičky bio.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

E (kJ): B (g): S (g): T (g):
Celkem: 325 g = 4467,9 23,8 146,0 43,0
100 g = 1374,7 7,3 44,9 13,2
1 ks (55 g): 54,167 g = 744,7 4,0 24,3 7,2

*Gramáže a nutriční hodnoty ingrediencí jsou před kuchyňskou úpravou (v našem případě bez vody).

Hodnocení receptu

  • (5 /5)
  • (1 Hodnocení)

, , ,

Postup

  • 1. V mixéru rozmixujeme datle (podle potřeby namočte na chvíli do vody, pokud nemáte datle Medjool), upražené arašídy, kešu a špetku soli, až vznikne hladká směs. Směs přendáme do mísy a zapracujeme do ní čokoládové pecičky. Pak ji dáme do obdélníkové formy vyloženou pergamenovým papírem a rozetřeme do stran. Tyčinky dělejte vysoké asi 1,5 cm.
  • 2. Formu uložíme do ledničky a necháme zatuhnout (min. 2-3 hodiny). Po vytažení z lednice nakrájíme ztuhlou směs na tyčinky a zabalíme do pergamenového papíru, aby nelepily.

Be Social

O kuchaři

CopyCat

Mlsná kočka plná inspirací pro vaše mlsné jazýčky.